YBC

Over YBC

Young Business Club Essevee

Beschrijving

De Young Business Club Essevee is een informele netwerk club gevestigd in het Regenboogstadion van de professionele voetbalvereniging SV Zulte Waregem die uitkomt in de Belgische eerste klasse, de Jupiler League.

Algemene Informatie

De Young Business Club Essevee is een unicum in de Belgische voetbalcompetitie. Het werd gesticht naar idee van en door Mr. Björn Adins, een Brussels/Kortrijks advocaat met roots te Waregem en mede-opgericht door Dhr. Tyas Kastelijn, Business Development Manager bij Zulte Waregem.

De club werd op 10 juli 2012 door enkele regionale ondernemers boven het doopvont gehouden binnen de schoot van SV Zulte Waregem (http://www.essevee.be/).

Met Group Ghistelinck uit Waregem (http://www.ghistelinck.be/) vond de YBC een exclusieve business main partner zodat dit unieke concept van start kon gaan in aanloop naar het seizoen 2012-2013. Dankzij de partner Unizo werd een meerwaarde gecreeërt voor de leden met diverse sprekers en bedrijfsbezoeken.

Intussen is de Young Business Club Essevee aan zijn 4de jaargang bezig en werd een nieuwe vorm gegeven aan de bestuursstructuur.